redOrange to restauracja, która reprezentuje nowe nurty w gastronomii. Chińska kuchnia ma wielu wielbicieli i zwolenników w Warszawie, dlatego właściciele uznanych restauracji Cesarski Pałac, Hong Kong House i Tshingis Chan Mongolian Grill postanowili otworzyć jeszcze jedną restaurację, której kuchnia będzie się jednak znacząco różnić od wymienionych lokali.

W redOrange można spróbować prawdziwej kuchni chińskiej, ale w wydaniu fusion. Doświadczeni kucharze chińscy korzystają z bogactwa kuchni różnych regionów Chin, czerpią inspirację również z kuchni innych państw. W redOrange można spróbować dań z grilla, z woka, czy z prawdziwego chińskiego kociołka, ale prawdziwą specjalnością restauracji jest Finger Food, czyli dania, które możemy jeść bez użycia sztućców czy pałeczek. Są to rozmaite pierożki i bułeczki - smażone, gotowane, przygotowywane na parze, a także szaszłyki warzywne, mięsne, z owoców morza i wiele innych. Dzięki temu, że porcje figer food są niewielkie i niedrogie, goście mogą spróbować kilka rodzajów pierożków, poznać nowe smaki dań i na pewno nie wyjdą znudzeni!

 

Lokal ma ciekawy, ciepły i nowoczesny wystrój, dysponuje dużą przestrzenią i możliwością zmiany aranżacji wnętrza. Ma także świetną lokalizację - w samym centrum Warszawy.

 

Restauracja redOrange organizuje przyjęcia okolicznościowe, imprezy firmowe, wesela a także cateringi w siedzibach firm, domach prywatnych oraz imprezy plenerowe.

 

 

 

redOrange

 

Grzybowska 9

 

tel.: 022 620 47 01