Jedyna kuchnia koszerna w regionie mazowieckim posiadająca długoletnie doświadczenie w przygotowaniu posiłków koszernych. O koszerność dbają Maszgijachowie i jako jedyna kuchnia otrzymała certyfikat koszerności wystawiony przez Naczelnego Rabina Polski – Michaela Schudricha. Potrawy wywodzą się z kuchni żydowskiej i polskiej. Kuchna ma charakter mięsny, a produkty, z których przyrządzane są potrawy są wyłącznie koszerne – sprowadzone między innymi z Izraela. Kuchnia utrzymuje GLATT Koszer.

Stołówka Koszerna w białym budynku daje możliwość obsługi w lokalu zarówno grup, jak i indywidualnych klientów, może zaoferować śniadania, obiady, kolacje. Kuchnia przygotowuje także przyjęcia okolicznościowe.
Catering to lunch box, diner box zamrożone -18C i świeże. Przygotowuje również zamrożone posiłki koszerne na pokłady samolotów oraz dostarcza pod wskazany adres świeże posiłki koszerne na wynos w obrębie Warszawy.


Produkcja i Usługi Gastronomiczne J. G. - Kuchnia koszerna
ul. Twarda 6
00-950 Warszawa


Kontakt:

kom. 0 606 744 166 (Julia Gregosiewicz, właścicielka)
kom. 0 510 233 422 (Małgorzata Blicharz, manager)
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


www.facebook.com/KoszernaKuchniaCejtel?fref=ts