Będzie o indyjskich przyprawach - kardamonie, szafranie, imbirze, chilli, kolendrze.
Dostaną Państwo odpowiedź na pytanie, co właściwie jedzą w Indiach. Czy każda potrawa wygląda i smakuje tak samo?
Kulinarny pokaz zostanie prowadzony przez Agatę Wójt. Indolożkę. Zafascynowaną kulturą i kulinariami Indii. Zajmuje się mehendi, czyli indyjską sztuką zdobienia ciała henną.
www.mehendi.pl
Facebook
Wstęp wolny
Centrum Kultury Indyjskiej i Sportu
Dostaną Państwo odpowiedź na pytanie, co właściwie jedzą w Indiach. Czy każda potrawa wygląda i smakuje tak samo?
Kulinarny pokaz zostanie prowadzony przez Agatę Wójt. Indolożkę. Zafascynowaną kulturą i kulinariami Indii. Zajmuje się mehendi, czyli indyjską sztuką zdobienia ciała henną.
www.mehendi.pl
Wstęp wolny
Centrum Kultury Indyjskiej i Sportu
Żelazna 58/62