Ambasada Turcji, Biuro Radcy Handlowego Ambasady Turcji oraz Instytut Yunus Emre zapraszają do poznania Turcji „od kuchni”.  Zapraszamy na cykl warsztatów, na których będzie można poznać bogactwo i różnorodność kuchni tureckiej, najczęściej używane produkty oraz przyprawy.
Warsztaty poprowadzi doświadczony kucharz, który na tę okazję przyleci specjalnie do Polski. Osoby wybrane przez kucharza i biorące udział w przynajmniej jednym dniu warsztatów zyskają możliwość bezpłatnego udziału w konkursie kulinarnym z atrakcyjnymi nagrodami, który zostanie przeprowadzony 25 maja. 
 
Terminy warsztatów do wyboru (można wziąć udział w więcej niż jednym dniu):
 
10 maja - 11-15:00
11 maja - 11-15:00
16 maja - 17:30-21:00 
24 maja - 11-15:00
 
Koszt jednego dnia warsztatów: 150 zł (dla studentów 100 zł).

Hotel Regent
ul. Belwederska 23

www.centrumkulturytureckiej.pl