Po gorących krajach dotarliśmy na samą północ Europy, czyli do zimnej Norwegii. Dowiemy się czy rzeczywiście jest tam ciągle śnieg i lód, a gdzie można spotkać Trolle i renifery. Będziemy wyjaśniać co to takiego ta zorza polarna, białe noce czy fiordy, a przede wszystkim co jeść aby nie marznąć. Przygotujemy pyszne imbirowo-owsiane ciasteczka i przekąskę z łososia norweskiego.
Prowadząca: Ewa Kukwa
Grupa 5-7 lat –12:00
Grupa 8-12 lat –13:15
Warsztatom patronuje Urząd Dzielnicy Ursynów
Uwaga! Konieczna rejestracja mailowa na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Koszt udziału 20 PLN przy płatności do 22 kwietnia
25 PLN przy płatności w terminie 23 – 25 kwietnia
mozliwość płatności na miejscu – jedynie w przypadku wolnych miejsc – 30 PLN
25 PLN przy płatności w terminie 23 – 25 kwietnia
mozliwość płatności na miejscu – jedynie w przypadku wolnych miejsc – 30 PLN
Restauracja Pierrogeria
Al. Komisji Edukacji Narodowej 60
Al. Komisji Edukacji Narodowej 60
Szczegóły warsztatów na stronie: http://zwalcznude.pl/warsztaty-ze-smakiem-przez-swiat