Jewish Community Center w ramach cyklu podróży kulinarnych Uga, zaprasza rodziców z dziećmi na rodzinną podróż do Gruzji.
Dowiemy się jakie przysmaki przygotowują gruzińscy Żydzi i wspólnie je przyrządzimy.
Warsztaty zakończy, jak zwykle wspólna kolacja szabatowa.
Warsztaty zakończy, jak zwykle wspólna kolacja szabatowa.
Rodzinnym gotowaniem zarządzać będzie Katia Roman-Trzaska ze szkoły gotowania Little Chef.
Zapraszamy rodziców z dziećmi od lat 6.
Koszt: udział w kwocie podstawowej; 25 zł. (członkowie JCC 15 zł.) od osoby. Każde dodatkowe 10 zł. wykraczające poza kwotę podstawową wesprze JCC w organizacji kolejnych podróży kulinarnych z cyklu Uga.
Zapisy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.