-

Restauracja istnieje od maja 1999 roku. Specjalizuje się w daniach kuchni hiszpańskiej i śródziemnomorskiej oraz meksykańskiej. W menu hiszpańskim m.in. gazpacho (chłodnik hiszpański), gazpacho białe z krewetkami, katalońska zupa warzywna z podsmażoną wołowiną i kiełbasą, tortilla z kiełbasą chorizo, paella Valenciana i paella wegetariańska, krwisty stek wołowy Corrida. W menu meksykańskim: burritos wegetariańskie z sosem pomidorowym, burritos z wołowiną, quesadilla z wieprzowiną i fasolą pinto.

Restauracja czynna
od poniedziałku do piątku w godzinach od 11.00 do 23.00, w sobotę i niedzielę od 13.00.
Lunch time od poniedziałku do piątku w godzinach 12.00-16.00.


El Corazon

ul. Podwale 1 (róg Senatorskiej)

Kontakt:
tel. 22 635 30 61
fax. 22 635 74 36
restauracja@elcorazon.pl

Catering
catering@elcorazon.pl



Źródło informacji: materiały redakcji
  • Kultura :
  • Hiszpańska
  • Typ miejsca :
  • Restauracje
Zgłoś aktualizację tego artykułu - zaloguj się
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.