Restauracja istnieje od maja 1999 roku. Specjalizuje się w daniach kuchni hiszpańskiej i śródziemnomorskiej oraz meksykańskiej. W menu hiszpańskim m.in. gazpacho (chłodnik hiszpański), gazpacho białe z krewetkami, katalońska zupa warzywna z podsmażoną wołowiną i kiełbasą, tortilla z kiełbasą chorizo, paella Valenciana i paella wegetariańska, krwisty stek wołowy Corrida. W menu meksykańskim: burritos wegetariańskie z sosem pomidorowym, burritos z wołowiną, quesadilla z wieprzowiną i fasolą pinto.
Restauracja czynna od poniedziałku do piątku w godzinach od 11.00 do 23.00, w sobotę i niedzielę od 13.00.
Lunch time od poniedziałku do piątku w godzinach 12.00-16.00.
El Corazon
ul. Podwale 1 (róg Senatorskiej)
Kontakt:
tel. 22 635 30 61
fax. 22 635 74 36
restauracja@elcorazon.pl
Catering
catering@elcorazon.pl